För lekfulla vuxna

Gruppaktiviteter för vuxna på Leklandet

Hur skulle det vara att utmana kompisarna på en ”fredlig” sumo-brottningsmatch eller svetsa ihop arbetsgänget i vår ”Bootcamp” sektion.

Leklandet vill släppa ut barnet i våra vuxna besökare, och vad är inte bättre än att göra det genom lek tillsammans med sina vänner eller arbetskamrater. Vi har skräddarsydda paket för vuxna som passar företagsgrupper, möhippor, svensexor, kompisgäng och liknande.

5-kamp

Vi bygger med hjälp av våra aktiviteter upp 5-kamper som bygger på att man i gruppen är lag som tävlar mot varandra. Ni kan välja mellan Trampbilar, Rock´n roll, Walking Tubes, Hinderbanan, Extreme Demolition, Bumper Ball, Giant boots. Minimiantalet deltagare är 10 personer. 

3-kamp

Vi erbjuder även 3-kamp där ni tillsammans med vår personal väljer ut tre aktiviteter som ni vill tävla inom. Är ni en större grupp kan vi dela upp er i olika 3-kamper baserade på intresse.

Bumper balls

"Bumper balls" är en helt unik sport som passar perfekt vid er svensexa, möhippa, avslutningar eller vid företagsaktiviteter. Konceptet kommer från fotbollen, men är annorlunda då alla spelare befinner sig i en stor plastbubbla. Här räcker det inte med att vara teknisk, utan en snygg tackling skapar minst lika mycket applåder som ett mål i krysset.

Priser

Priset för 5-kamp är 35 € per person.

Lekledare ingår alltid!

Vi hjälper gärna till med att boka in övriga aktiviteter hos någon av våra samarbetspartners.

Paket för vuxna är tillgängliga efter Leklandets ordinarie öppettider dvs. från kl. 18. Vänligen notera att aktiviteten är alkoholfri.

Kontakta oss på info@karingsund.ax eller på telefon +358 18 38 000 för bokning och mer information.