Aktiviteter

Leklandet

Leklandet erbjuder aktiviteter för stora och små. Alla i åldrarna från 2 år till lekfull vuxen ska hitta något att göra hos oss.

Leklandet är uppbyggt av en massa uppblåsbara attraktioner,sumobrottning och några mindre spel. Vi har delat upp leklandet i sektioner som passar olika åldersgrupper, från en sektion för de minsta till delar som passar vuxna och allt därimellan förstås.

Alla våra produkter är tillverkade enligt rådande europeisk säkerhetsstandard och vi sätter alltid säkerheten först. Vänligen ta er tid att läsa igenom anvisningarna för lek och respektera de ordningsregler som gäller hos oss. Vår personal är utbildad inom första hjälp och övervakar leklandet regelbundet. Kontakta gärna personalen på plats om ni har ytterligare frågor om säkerheten.

För våra vuxna besökare finns vårt café med korv med bröd, fika, kaffebröd, glass med mera. I caféet och Leklandet finns tillgång till gratis Wi-Fi och TV.

Karta över Leklandet! Leklandskarta

Ordningsregler och tips för hela leklandet:

  • Minst en vuxen måste stanna kvar under hela lektiden och ansvara för busiga barn.
  • Mat, dryck, godis eller glass får inte ätas i lekandet.
  • Strumpor på men inga skor i leklandet.
  • För att förhindra halka, rekommenderar vi sockiplast till barnen.
  • Inga vassa föremål är tillåtna i leklandet. Vi rekommenderar både vuxna och barn att ta av alla typer av smycken när ni är i Leklandet.
  • Vänta på din tur
  • Respektera att minipiraternas sektion är till för 0-5 åringar.

Barnen bör ha på sig bekväma kläder, gärna långärmad tröja och långbyxor. Kom ihåg sockor till barnen!

Tänk på att det kan kännas kyligt inne i hallen, vuxna kan med fördel ta med en filt eller en jacka. Barnen lär håll värmen på annat vis!

Det är ni vuxna som ansvarar för ert/era barn på Leklandet. Ha hela tiden uppsikt över era barn och se till att barnen alltid vet vart ni befinner er i lokalen. 

Egen mat och dryck får inte tas med och ätas på Leklandet. Undantag gör vi för allergiker och barnmatsburkar.

Hjälp oss hålla Leklandet rent och snyggt – ställ disken i diskvagnarna och plocka upp skräp efter er!

Ta gärna med en vattenflaska, barnen blir törstiga av lek!